Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Zrnková káva » Pavin Caffé » Pavin Caffé Espresso Bar - 1kg, zrnková káva


        

Pavin Caffé Espresso Bar - 1kg, zrnková káva

novinka

nyní vyprodáno

 

Dostupnost: momentálně nedostupné
Číslo produktu: 12594
EAN kód: 8008715110870
cena bez DPH: 556 Kč (€ 20,56)
cena s DPH (15 %):
639 Kč (€ 23,64)
Hlídací pes:
Hlídací pes

Kompletní specifikace

Káva Espressobar - směs arabica a robusta

Vynikající směs pro dokonalé espresso, kterému dodává velmi jemný, harmonický a rafinovaný charakter a plné tělo spolu s velmi sametovou pěnou, dokonalá rovnováha jemnosti a živosti. Naše nejprodávanější kavárenská směs.

Naše směs káv odrůdy Arabica pro ESPRESSOBAR je především z kávových plantáží Brazílie, Kolumbie a Peru, do směsi ESPRESSOBAR používáme také odrůdy káv Robusta z kávových plantáží Indie a Vietnamu. Směs káv pro ESPRESSOBAR vychází z naší kávy SUPERBAR, pro ESPRESSOBAR je použito více robusty, jedná se tedy o silnější kávu, velmi oblíbenou našimi zákazníky pro chuťovou stálost. 

Kávová zrnka s obzvláště jednolitým tvarem a barvou; espressu dodá velmi jemný a harmonický charakter, dokonalá harmonie bohatých květinových a ovocných tónů s jedinečnou chutí. Robusta pomáhá vyvážit chuť do tónů hořké čokolády pro každodenní espresso. Směs také velmi dobře vyniká v mléčných nápojích.

Káva Arabica i robusta vybraných ordůd pro směs ESPRESSOBAR prošla většinou procesem sklizně promytou metodou, kdy se sklizené kávové třešně po sběru z kávovníků pomocí vody a pohybem třešní v protíracím stroji zbaví slupky. Surová kávová zrnka jsou obalena musiláží (dužinou), tato se odstraní a očištěná surová zrnka kávy se suší na slunci - vyvýšených roštech, případně také na betonové zemi. Zrnka se pravidelně obracejí aby došlo k rovnoměrnému vysušení. Po dosažení optimálních vlastností a správně vysušená se balí do jutových pytlů pro expedici. Někteří farmáři používají také naturální - suchý proces. Kávové třešně se pouze propláchnou vodou pro zbavení nečistot, přemístí se na sušící plochy - venku pod sluncem, nebo také na sušící lůžka a zde asi dva týdny vysychají. Po usušení jsou zrna tmavě hnědá. Obecně platí. že mokrý proces pomáhá uvolnit přirozené chuti kávy, zvýrazňuje všechny vlastnosti kvalitní kávy. Suchý proces se používá více tam kde není mnoho vody pro zpracování.

Naši kávu pro Vás v Itálii nezpracováváme v silech roboticky ale ručně, každý pytel šetrně smícháme pro pražení v přípravné "vaně", v optimálním poměru vybraných káv pro daný chuťový profil tato káva putuje do předehřátého pražícího stroje PROBAT. Zde probíhá proces šetrného pomalého pražení při optimální nižší teplotě.

Po procesu pražení, následného chlazení se káva přesune do zásobníku pro nutnou deoxidaci, po nezbytných dnech odpočinku projde procesem balení.

Kávu objednáváme čerstvou s minimálními prostoji od výroby, v množství předpokládaného prodeje do třiceti dnů od přepravy. Vybíráme přepravce s dodáním do druhého dne, odpadají tedy teplotní šoky při transportu a káva je skutečně ve vysoké kvalitě čerstvá připravena k expedici.

Obaly jsou uzavřeny svařováním v průběžné baličce, baleny v ochranné atmosféře a vybaveny jednocestným ventilem a splňují i nejnáročnější požadavky pro moderní skladování potravin.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha